Yamaha Ténéré 700

Pripremite svoj Yamaha Ténéré 700 za avanturu sa širokim asortimanom dodatne opreme od Touratech-a. Bez obzira da li vozite u gradu ili se suočavate sa izazovima van puta, mi imamo prave opcije opreme za vas.

Za avanture van puta, Touratech pruža izdržljive zaštitne elemente. Od crash barova za motor i zaštitu od vetra do rešetki za farove i izdržljivih zaštitnih rukavica, pobrinućemo se da ste zaštićeni u svakoj situaciji.

Ako su duži turi na vašem planu, nudimo različite alternative za prtljag sa visokim kapacitetom skladištenja. Bez obzira da li izaberete naše premium aluminijske koferče, dodatni gornji kofer ili naše fleksibilne varijante mekog prtljaga, kod nas ćete pronaći idealno rešenje za prtljag.

Naš specijalizovani asortiman oslanjanja od Touratech Suspension-a takođe je dizajniran za Yamaha Ténéré 700. Od konverzija progresivnih opruga do naprednih rešenja za amortizaciju i sistema zatvorenog kartridža, doživite novi nivo udobnosti i sigurnosti tokom vožnje.

Unapredite svoj Yamaha Ténéré 700 sa Touratech dodacima i uživajte u svakoj sekundi vaše naredne avanture.

Idealna oprema za vašu avanturu:

Touratech.rs koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima možete pročitati na stranici Polisa o privatnosti.