O Touratech-u

Trouratech proizvodi dodatnu opremu za motore najvišeg kvaliteta preko 30 godina. Zahtevni putnici na motoru iz čitavog sveta cene kvalitet neuništive robe. Oko 350 moto entuzijasta radi u sedištu kompanije smeštenom u Niderešahu kako bi osigurali da se nove ideje uvek pretvore u najbolje proizvode za fantastično moto iskustvo.

Istorija i koreni

Priča o Touratech-u počinje od dva izumitelja. U početku, dva svetska moto putnika Herbert Švarc i Johan Šanc počeli su sa razvijanjem opreme za motore za svoje potrebe. Hobi je brzo prerastao u profesiju, a malo kasnije i u kompaniju. Touratech je osnovan 1990. godine. Visoko kvalitetni proizvodi razvijeni na bazi intenzivnog praktičnog iskustva poklopili su se sa brzo rastućom scenom moto putovanja početkom 1990ih godina. 

Zaposleni sa iskustvom putovanja

Tada, kao i sada, proizvodi kompanije Trouratech se proizvode u Niderešahu. Međutim, u protekle tri decenije, pogon od dva čoveka postao je internacionalna kompanija. Oko 350 kolega sada radi na razvijanju najbolje dodatne opreme za motore. Oni su svi visoko kvalifikovani stručnjaci u svojim poljima, ali jedna stvar koju Touratech porodica ima zajedničko do današnjeg dana jeste njihov entuzijazam prema moto putovanjima. Skoro svaki zaposleni je strastveni vozač motora u svoje slobodno vreme. Na putu, nove ideje za još boljim proizvodima se uvek rađaju. 

Najnovije tehnologije

Pored visoke kvalifikovanosti svojih zaposlenih, Touratech se takođe oslanja i na najnovije tehnologije. Na primer, dok su udobna sedišta proizvedena po tradicionalnim sedlarskim metodama, najmoderniji centri prozvodnje i roboti osiguravaju tačnost i efikasnost limarskih konstrukcija. Ova jedinstvena sinteza tradicionalnih majstora i veoma automatozovanih tehnički naprednih produkcija omogućava Touratech-u da proizvede većinu svojih komponenata u svojoj fabrici u Niderešahu i samim tim zadrži obećanje kvaliteta Napravljeno u Nemačkoj (Made in Germany) u budućnosti. Portfolio pravljen po meri avanturističkih bajkera zajedno za motom Napravljeno za avanturu čini portfolio kompanije Touratech konstantno usmeren ka opremanju avanturističkih motora kao i njima odgovarajuće opreme kao što su štitnici, sistemi prtljaga sa aluminijumskim stalcima i tekstilne torbe, sedišta, vetrobranska stakla, visoko kvalitetni delovi suspenzija kao i mnogi drugi proizvodi dostupni su za individualno unapređivanje Avanturističkih Motocikala. A u polju opreme vozača, Touratech je takođe razvio svoj domet visoko kvalitetnih proizvoda za potrebe moto putnika, počevši od čizama i rukavica pa sve do tekstilnih odela porodice Kompanero.

OEM proizvodnja  (Proizvodnja originalne opreme)

Vremenom, mnogi proizvođači motora kao što su BMW, Ducati, KTM i Husqvarna počele su da cene Touratech-ovo neuporedivo znanje. Delovi kao sto su stalci za prtljag, aluminijumski stalci ili CRASH BARS su svi proizvedeni u Nideršahu. Kupci originalne opreme tih vrhunskih brendova imaju koristi od Touratech-ovog legendarnog kvaliteta. 

Svet Touratech-a

Ali Touratech je uvek bio mnogo više nego samo proizvođač opreme za motocikle i vozače. Kompanija je deo internacionalne putujuće moto zajednice od svog osnivanja 1990. godine. Touratech uvek ide u korak sa trendovima uz pomoć bezbroj putovanja svojih zaposlenih, i zahvaljujući tome implementira svoje ideje. Svake godine, događaj vezan za putovanja koja se održava u sedištu kompanije u Nideršahu predstavlja jedan od najvećih događaja moto putnika na svetu. A zajedno sa avanturističkim stazama kroz države (Adventure Country Tracks – ACT)  i rutama otkrivanja ruralnih delova (Backcountry Discovery Routes – BDR) Touratech je osnovao koncept koji omogućava moto putnicima da iskuse moto avanture u više evropskih zemalja kao i u Sjedinjenim Američkim Državama.

Svetska mreža i prodavnice

Uz mogućnosti naručivanja preko pošte, Touratech se takođe oslanja i na invidualne savete koje nude mušterijama na samom sajtu. Touratech ima devet prodavnica samo u Nemačkoj kao i veliku svetsku mrežu ovlaštenih distributera. Prodavnice širom sveta ne predstavljaju samo prvorazrednu opremu i profesionalan odnos prema mušterijama, već pomoću svojih predanih i posvećenih vlasnika predstavljaju i osnovu za svetsku moto scenu gde su putnici uvek dobrodošli dočekani sa savetima, akcijama i novostima.

Touratech kao deo Happich Grupe

Touratech je deo Happich Grupe od 2018. godine. Sam menadžment vlasnika Marka Pelzera i generalnog direktora Alberta Rajnharta deli strast za motorima i predvodi davno osnovanu kompaniju u četvrtoj deceniji rada pod okriljem istoimene globalne kompanije. 

O Tago Moto Centru

Tago Moto Centar je jedinstven moto objekat na teritoriji Srbije gde na jednom mestu svaki ljubitelj motocikala može pronaći motor, skuter, kvad kao i različitu moto opremu za sebe i za svoj motocikl. Izložbeni prostor je koncipiran kao multibrending objekat – svojevrsna robna kuća kako za vrhunske tako i za široko rasprostranjene i za kupovinu povoljne brendove motocikla i moto opreme. TAGO MOTO CENTAR omogućava široku i raznovrsnu ponudu za svačiji ukus i džep. U posebno dizajniranom prostoru površine 500 m2 možete videti izložene nove i polovne motocikle poznatih brendova i probati registrovane demo motociklie različitih marki i modela. Takodje možete videti i na licu mesta probati različitu moto opremu čuvenih svetskih proizvodjača, za vozača, suvozača kao i za vaš motocikl. 

Pored prodajnog tu je i servisni centar za održavanje motocikla u garantnom i vangarantnom roku, sektor za prodaju i ugradnju rezervnih delova, ulja i guma, montažu dodatne opreme itd. Pravi, tradicionalni i posebno dizajnirani motoraški kafić je sastavni deo TAGO MOTO CENTRA gde naši posetioci rado razmenjuju iskustva i prave nzajedničke planove za moto ture. TAGO MOTO CENTAR je član GOTA GRUPE koja već 25 godina uspešno posluje na auto-moto tržištu Srbije i nalazi se na ulazu u Novi Sad sa autoputa iz pravca Beograda u okviru novog poslovnog objekta auto – moto centra Tojota i Citroen površine 5.000 m2. TAGO MOTO CENTAR u zavisnosti od brenda posluje kao ekskluzivni uvoznik za Srbiju, kao ovlašteni diler i serviser za Novi Sad ili Vojvodinu, ili samo kao uvoznik, kupac i prodavac novih i polovnih motocikala, skutera, kvadova i različite nove moto opreme. Bez obzira na uvoznički ili dilerski status sa proizodjačem TAGO MOTO CENTAR je vaš iskreni partner i na sve prodate proizvode i usluge svakom kupcu daje garanciju!

DUCATI, HUSQVARNA, ROYAL ENFIELD, CF MOTO, BMW, SUZUKI, TRIUMPH, HONDA, YAMAHA, ZERO, URAL, … su neki od moto brendova koje nove ili polovne možete naći u našoj ponudi a TOURATECH, REVIT, SHOEI, GIVI, SW MOTECH, AKRAPOVIČ, REMUS, AIROH, BREMBO, MT, ACERBIS, MOTOREX, ARIETE, MICHELIN, MITAS, RK, SHARK, OXFORD, DAINESE, AGV, NGK, HIFLO, IPONE… su neki od svetski poznatih brendova moto opreme, moto delova i moto guma u okviru našeg programa

Dobro nam došli
Vaš TMC
TAGO MOTO CENTAR, ekskluzivni uvoznik i distributer Touratech programa za Srbiju

Tago Car d.o.o.

Zrenjaninski put br. 6, Novi Sad

info@tagomotocentar.com

www.tagomotocentar.com

Touratech.rs koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima možete pročitati na stranici Polisa o privatnosti.