Uzimajući u obzir da slogan “Napravljeno u Nemačkoj predstavlja dokazani sinonim za veliko znanje stručnjaka i izvanredan kvalitet proizvoda, ponosni smo što se Touratech razvijao, dizajnirao i proizvodio u Nemačkoj od svog osnivanja do danas.

U sedištu kompanije na samom obodu planine Švarcvald, u južnoj Nemačkoj, Touratech proizvodni, razvojni, prodajni, logistički i marketing sektor rade zajedno kao jedan jedinstven tim kako bi ispunili očekivanja mnogobrojnih kupaca Touratech-a širom sveta.

Posvećenost premium kvalitetu i pravljenju vrhunskih proizvoda je imperativ i filozofija brenda prisutna u svim fazama procesa, od samog razvijanja novih artikala preko proizvodnje sve do prodaje i marketinga.

Proizvodi se direktno iz fabrike u Nideršahu šalju u više od 70 zamalja širom sveta ovlaštenim distributerima koji obezbedjuju da proizvodi u istom standardu i kvalitetu ponude kako u samoj fabrici u Nemačkoj budu jednako dostupni krajnjim kupcima i na lokalnim tržištima.

Eksluzivni uvoznik i distributer Touratech proizvoda za Srbiju

Tago Moto Centar

Tago Car d.o.o.

Zrenjaninski put br.6

Novi Sad, Srbija

www.tagomotocentar.com

Touratech.rs koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima možete pročitati na stranici Polisa o privatnosti.