Otkazivanje

Polisa o otkazivanju za klijente

Ne postoji pravo otkazivanja za prodaje izvršene van sajta za isporuku audio ili video zapisa ili softvera ukoliko su mediji tj. pakovanja bili otvoreni od strane mušterije.

Polisa o otkazivanju

Prava tokom otkazivanja

Možete, bez izjašnjavanja, da otkažete Vaš ugovorni odnos u roku od 14 dana u pisanoj formi (npr. pismo, faks, imejl) ili vraćanjem proizvoda ukoliko se dostavi pre navedenog perioda. Početak računanja perioda predstavlja primanje ove polise u pismenoj formi, ali ne pre same dostave robe primaocu (u slučaju više dostava robe istog tipa, ne pre dostave robe prvog dela narudžbine). Za ispunjenje roka o otkazivanju narudžbine dovoljno je slanje izjave o otkazivanju. Izjava o otkazivanju treba da bude naznačena na :

Tago Moto Centar

Tago Car d.o.o.

Koga zastupa generalni direktor: Sanja Blečić

Zrenjaninski put br.6

21000Novi Sad, Srbija

E-mail: info@touratech.rs

Posledice otkazivanja:

U slučaju uspešnog otkazivanja, roba i usluge dostavljeni od svih stranaka kao i bilo kakva korist koja je usledila (npr. kamata) mora biti vraćena. Ukoliko u potpunosti ili delimično niste u mogućnosti da vratite robu, ili je možete vratiti samo u pogoršanom stanju, nadoknada je neophodna. Ovaj slučaj se neće odnositi na situacije gde se pogoršanje stanja desilo usled isprobavanja s obzirom da se to moglo desiti i u prodavnici. Niste dužni da platite naknadu oštećenja ukoliko se to oštećenje desilo usled pravilog korišćenja proizvoda. Vi morate pokriti cenu povrata pošiljke. Roba koja se ne može poslati kao paket mora biti vraćena direktno. Obaveze za nadoknadu plaćanja se moraju ispuniti u roku od 30 dana. Taj vremenski period počinje kada pošaljete izjavu o otkazivanju dok za nas počinje kada nam stigne Vaša izjava, a ako je roba isporučen.

Kraj polise o otkazivanju Lepo Vas molimo, za povrat pošiljke koristite istu karticu – model plaćanja – poručivanja koju ste koristili prilikom prvobitne dostave robe. Vaša zakonska prava nisu prekršena ovih zahtevom.

Touratech.rs koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima možete pročitati na stranici Polisa o privatnosti.