Cene dostave

Cena dostave je računata za dostavu robe na teritoriji Srbije i preneta je cena data nama od strane kurirsjke službe. Cene dostave se prema cenovniku kurirske službe razlikuju u zavisnosti od težine isporuke. Tačna suma je izražena u korpi.

U slučaju da se dostava vrši u inostranstvo, izvan Srbije, cena dostave se ralikuje od zemlje u koju se vrši dostava, i tom slučaju ( izvoz proizvoda) sama cena dostave se računa bez poreza.

Za dostavu koristimo usluge dostavnih kompanija registrovanih u Srbiji, po našem izboru.

Pravo vraćanja za mušterije

Polisa o odustajanju za mušterije

Imate pravo da odustane od ugovorne obaveze kod ugovora zakljulenog na daljinu u roku od 14 dana bez izjašnjavanja. Rok počinje onoga dana kada Vi, ili treća strana koju ste Vi odredili, preuzmu poslednju robu, poslednju pošiljku ili poslednji predmet. Da bi ste ispunili rok odustajanja, dovoljno je da pošaljete Vaše obaveštenje kako koristite pravo odustajanja od ugovorne obaveze pre isteka propisanog roka.

Kako biste iskoristili pravo odustajanja, morate da nas obavestite na nedvosmislen način u pisanoj formi (putem pisma (pošte) ili imejla) vezano za Vašu odluku ili samim vraćanjem pošiljke, ukoliko se isporuka izvrši pre nego što se period otkazivanja završi.

Vašu izjavu možete poslati na:

Meil: info@touratech.rs ili putem pošte: Tago Moto Centar, Tago Car d.o.o. Zrenjaninski put 6, 21.000 Novi Sad

Posledice otkazivanja Ukoliko odustanete od ugovorne obaveze, sav novac koji ste uplatili  bez odlaganja ili najkasnije 14 dana nakon dana kada nam roba bude vrećena. Koristićemo istu metodu uplate koju ste Vi koristili prilikom prvobitne transakcije, osim ukoliko izričito ne tražite drugačije. Eventualna cena transakcije vraćanja novca biće na teret kupca. Možemo odložiti vraćanje novca dok ne primimo vraćenu robu ili dok nam Vi ne dostavite dokaz da je roba vraćena, šta god se pre realizuje.

Robu nam morate poslati nazad ili vratiti bez zakašnjenja u roku od 14 dana od dana kada ste nas obavestili o otkazivanju ugovorne obaveze. Rok ste ispunili ukoliko se roba razduži pre isteka roka od 14 dana. Vi ste jedino dužni da isplatite bilo kakav gubitak vrednosti robe ukoliko je takav gubitak proizašao iz korišćenja koje nije neophodno da bi se proverio kvalitet, karakteristike i metoda korišćenja samog proizvoda.

Izuzeci:

Vaše pravo odustajanja ističe u slučaju:Ugovora za dostavljanje audio ili video snimaka ili računarskih softvera u zapečaćenom pakovanju, ukoliko je dokument otvaran nakon isporuke

Touratech.rs koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima možete pročitati na stranici Polisa o privatnosti.