KTM 890 ADVENTURE

Pripremite svoj KTM 890 Adventure R za svaku avanturu uz širok asortiman dodatne opreme od Touratech-a. Bez obzira da li krstarite gradom ili se divlje vozite van puta, imamo optimalne opcije opreme za vas.

Za off-road akciju, Touratech snabdeva čvrstim zaštitnim komponentama. Od zaštitnika motora do crash barova za oplatu, robusnih rešetki za farove do izdržljivih rukohvata, pružamo sveobuhvatnu zaštitu u svakoj situaciji.

Za produžene vožnje, nudimo raznovrsna rešenja za prtljag velikog kapaciteta. Bez obzira da li birate naše premium aluminijske koferčiće, prostrani gornji kofer ili naše prilagodljive opcije mekog prtljaga, pronaći ćete ono što tražite.

Naši specijalizovani delovi oslanjanja iz Touratech Suspension-a takođe su dostupni za KTM 890 Adventure R. Od nadogradnje sa progresivnim sistemima opruga do inovativnih setova amortizera i rešenja sa zatvorenim kartušama, iskusite povećanu stabilnost i udobnost vožnje.

Opremite svoj KTM 890 Adventure R sa Touratech dodacima i učinite svaki trenutak vaše sledeće vožnje nezaboravnim iskustvom.

Idealna oprema za vašu avanturu:

Touratech.rs koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima možete pročitati na stranici Polisa o privatnosti.