KTM 1290 Super Adventure R

Optimizujte svoj KTM 1290 Super Adventure R za svaki teren sa obimnim asortimanom dodatne opreme od Touratech-a. Bez obzira da li jurcate kroz gradske ulice ili se upuštate u avanture van puta, naša prilagođena oprema zadovoljava sve vaše potrebe.

Za maksimalnu zaštitu vozila, nudimo čvrste komponente posebno dizajnirane za KTM 1290 Super Adventure R. To uključuje crash barove koji štite motor i oplatu, kao i visokokvalitetne rukohvate i efikasne zaštitne štitnike motora koji osiguravaju da vaša motocikl ostane neoštećen čak i u najtežim uslovima.

Kada je reč o prtljagu, spremna su raznovrsna rešenja, od naših čvrstih koferčića dizajniranih za putovanja na dugim stazama do fleksibilnih opcija mekog prtljaga koje se lako pričvršćuju i skidaju.

Ne treba zaboraviti ni naše ergonomski dizajnirane sedišne klupe koje vas drže udobnim i sprečavaju umor čak i na najdužim vožnjama.

Opremite svoj KTM 1290 Super Adventure R sa Touratech dodacima i budite optimalno pripremljeni za svaku avanturu.

Idealna oprema za vašu avanturu:

Touratech.rs koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima možete pročitati na stranici Polisa o privatnosti.