Honda Africa Twin / Adventure Sports ( CRF 1100 L)

Transformišite svoj Honda Africa Twin CRF 1100 L u jedinstveni motocikl i pripremite ga za svaki teren sa širokim asortimanom dodatne opreme od Touratech-a. Bez obzira da li je u pitanju vožnja kroz grad ili avantura van puta, naše opcije prilagođavanja su napravljene za vas.

Za ljubitelje vožnje van puta, Touratech ima robustnu zaštitnu opremu u svom asortimanu. Sa našim crash barovima koji štite vaš motor i oplatu, kao i zaštitnicima za farove i izdržljivim rukavicama, spremni ste za svaki izazov na otvorenom.

Planirate duži put? Nudimo rešenja za prtljag sa obiljem prostora za skladištenje. Izaberite između aluminijskih kofera prvoklasnog kvaliteta, praktičnog gornjeg kofera ili naših raznovrsnih opcija mekog prtljaga kako biste optimalno opremili svoje putovanje.

Kada je u pitanju oslanjanje, naš asortiman Touratech Suspension komponenti specifično dizajniranih za Honda Africa Twin CRF 1100 L se ističe. Od jednostavnih nadogradnji progresivnih opruga do specijalizovanih amortizera i zatvorenih sistema kartridža, podignite svoje iskustvo vožnje na sledeći nivo.

Optimizujte svoj Honda Africa Twin CRF 1100 L sa Touratech dodacima i uživajte u svakoj avanturi, bez obzira na to koliko je velika ili mala, u potpunosti.

Idealna oprema za vašu avanturu:

Touratech.rs koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima možete pročitati na stranici Polisa o privatnosti.