BMW R1250GS Adventure

Transformišite svoj BMW R 1250 GS Adventure u vašeg krajnjeg saputnika za putovanje uz širok spektar dodataka od Touratech-a. Bez obzira da li istražujete grad ili ste na ekspediciji van puta, nudimo savršene opcije prilagođavanja za vas.

Za one koji traže avanturu van puta, Touratech predstavlja izdržljivu zaštitnu opremu. Od crash barova koji štite vaš motor i zaštitni panel, do zaštitnika farova i čvrstih zaštitnih rukavica, pobrinućemo se da ste dobro zaštićeni na avanturama van puta.

Planirate li produženo putovanje? Naše opcije za prtljag nude maksimalni prostor za odlaganje. Bez obzira da li izaberete naše aluminijske koferčiće vrhunskog kvaliteta, prostrani gornji kofer ili fleksibilna rešenja za meki prtljag, imamo savršeno rešenje za vas.

Još jedan vrhunac je naš izbor Touratech komponenti oslanjanja, posebno dizajniranih za BMW R 1250 GS Adventure. Od jednostavnih poboljšanja sa progresivnim oprugama do naprednih adaptacija sa posebnim amortizerima i tehnologijom zatvorenih kartridža - podižemo vaše iskustvo vožnje na novi nivo.

Učinite vaš BMW R 1250 GS Adventure još snažnijim sa Touratech dodacima i doživite svaku avanturu u punom sjaju.

Idealna oprema za vašu avanturu:

Touratech.rs koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima možete pročitati na stranici Polisa o privatnosti.