BMW R 1300 GS

Nakon mnogo glasina i dugog čekanja, BMW je sada zvanično predstavio potpuno novi BMW R 1300 GS.

Kao i u prošlosti, možete biti sigurni da ćemo mi u Touratechu podržati vaše avanture sa ovim impresivnim motociklom. Kao dugogodišnji partner BMW-a i sa našim bogatim iskustvom sa modelom R 1250 GS i drugim prethodnim modelima, imamo čvrstu osnovu za razvoj visokokvalitetnih dodataka za R 1300 GS.

Bilo da se krećete živahnim gradskim ulicama ili se pripremate za proširene off-road ture, naša trenutna ponuda proizvoda dizajnirana je da izvuče maksimum iz vašeg BMW R 1300 GS. Naša višegodišnja iskustva sa modelom R 1250 GS omogućavaju nam da bez problema razvijamo proizvode najvišeg kvaliteta i preciznosti za novi model.

Takođe redovno proširujemo i ažuriramo naš asortiman kako biste uvek imali pristup najnovijim i najboljim dodacima za vaš BMW R 1300 GS. Zahvaljujući našem dubokom poznavanju industrije i bliskoj vezi sa BMW-om, nastavićemo da isporučujemo proizvode vodećeg kvaliteta.

Sa Touratechom i BMW-om R 1300 GS, imate sve što vam je potrebno da uživate u svakoj avanturi u potpunosti. Oslonite se na naš dokazani kvalitet i iskustvo da izvučete maksimum iz vašeg motocikla.

Idealna oprema za vašu avanturu:

Touratech.rs koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima možete pročitati na stranici Polisa o privatnosti.