BMW R 1250 GS

Optimizujte svoj BMW R 1250 GS za svaku avanturu sa raznovrsnim asortimanom dodatne opreme od kompanije Touratech. Bez obzira da li vozite kroz grad ili na dugi off-road avanturistički put, mi imamo baš ono što vam treba.

Touratech nudi robustnu zaštitu za vaše off-road putovanje: od crash bars-a koji štite vaš motor i masku do zaštitnika farova i rukohvat. Tako možete da se suočite sa svakim izazovom s puno samopouzdanja i mira u duši.

Planirate duge putovanje? Naše raznovrsne rešenja za prtljag pružaju vam sav potreban prostor za skladištenje. Izaberite između naših visokokvalitetnih aluminijumskih sistema za torbe, prostrane top case-a ili fleksibilnih soft torbi.

Posebno smo ponosni na naše specijalizovane komponente za ogibljenje od Touratech Suspension-a. Od progresivnih opruga za jednostavna unapređenja do posebnih amortizera i zatvorenih uložaka za profesionalno podešavanje viljuške, pronaći ćete sve što vam je potrebno da unapredite svoje iskustvo vožnje na sledeći nivo.

Iskoristite maksimum iz vašeg BMW R 1250 GS-a i opremite ga Touratech dodacima kako biste bili spremni za svaku avanturu.

Savršena oprema za vašu avanturu:

Touratech.rs koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima možete pročitati na stranici Polisa o privatnosti.