Važna nagrada časopisa MOTORRAD

I ove godine magazin MOTORRAD je uručio svoje tradicionalne nagrade za najbolji brend. Touratech je osvojio ovu prestižnu nagradu u kategoriji „ Dodatna oprema / konverzije ” sa jasnom prednošću. I to ne prvi put.

Nagrada za najbolji brend je najvažnija nagrada potrošača u industriji motocikala. Svake godine od 2006. magazin MOTORRAD traži od svojih čitalaca da glasaju za najbolje brendove u oblasti motociklističke opreme. Ova prestižna nagrada se dodeljuje u 22 kategorije, a u glasanju učestvuje preko 50.000 čitalaca.

Uvek ispred svih: Touratech. Stručnjaci za dodatnu opremu sa Švarcvalda osvojili su ukupno 23 nagrade u kategorijama sistema za prtljag, torbi za rezervoare, konverzija, prilagođavanja, dodatne opreme i sedišta u poslednjih 17 godina, što Touratech čini jednim od najuspešnijih brendova na tržištu.

I ove godine, Touratech je uspeo da impresionira čitaoce entuzijastične za motocikle visokim kvalitetom proizvoda napravljenih u Nideršahu. Touratech je osvojio nagradu u žestoko osporavanom segmentu „ dodatna oprema / konverzije “. „Posebno je prijatno što smo ove godine uspeli da ostvarimo prednost od pet odsto u odnosu na drugoplasiranog,“ sa ponosom objašnjava direktor marketinga Touratech-a Martin Vikert. „Ovim smo još jednom dokazali našu stručnost u prepravljanju motocikala i po deseti put doneli nagradu u klasi „konverzija“ Nideršahu“.

Ovaj ponovni uspeh je rezultat bezgranične strasti koju je preko 350 zaposlenih na lokaciji Nideršahu uložilo u razvoj i proizvodnju Touratech proizvoda – i, naravno, čitaocima časopisa MOTORRAD, koji, kao i nebrojani motociklisti širom sveta, veruju u proizvode marke Touratech.

„Želeli bismo da izrazimo našu iskrenu zahvalnost čitaocima časopisa MOTORRAD, kao i našim vernim kupcima, na velikom poverenju koje ulažu u naše proizvode“, kaže Martin Vikert. „Ova važna nagrada pokazuje da motociklistička scena deli naš entuzijazam za naše proizvode.”

I nisu jedini: brojni proizvođači motocikala kao što su BMW, KTM i Husqvarna takođe se odlučuju za legendarni Touratech kvalitet i imaju proizvode za svoj originalni program dodatne opreme koje proizvodi Touratech.

Da bi kupcima ponudili najbolji savet i uslugu, Touratech dalje proširuje svoju prodajnu strukturu. Pored osam lokacija u Nemačkoj i direktne prodaje u brojnim evropskim zemljama, više od 50 partnera širom sveta čini pouzdanu mrežu kontakt tačaka za putnike motociklima.

Touratech.rs koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima možete pročitati na stranici Polisa o privatnosti.