Beskompromisno dizajnizan za teške uslove, novo Ekstremno izdanje nadopunjuje Touratech-ov vodootporni meki prtljag. Neuništive i primetnog dizajna, nove torbe su lojalni pratioci za turiste u potrazi za pravom avanturom.

 

Doziranjem tačne količine gasa na strmim uzbrdicama, biranjem prave trake, zaobilaženje prepreka u jednom pokušaju – avanturistički motoraši znaju da stalan fokus na ono esencijalno predstavlja presudan faktor u uspehu njihovog izazovnog biznisa. Ovo se odnosi kako za vikend off-road avanture tako i za svetske ture. Dalje od asfalta, iza svakog čoška i vrha planine, situacije vrebaju koje zahtevaju jasno reagovanje i savršenu spremnost. Neodlučnost, kompromis i zabušavanje će pre ili kasnije dovesti do neuspeha.

 

Jasan fokus ne odnosi ne samo na motivaciju vozača već je takođe i neizostavan kada je reč o dizajniranju opreme za avanturističke turneje. Sadržaj ne sme da se pokvasi, čak i u slučaju da je torba poplavljena duži vremenski period, u slučaja pada u reku. Kopče i gornji sloj materijala se ne smeju pokidati, čak i u direktnom kontaktu sa podrasti ili kamenjem. Zadnje, ali ne manje važno, sama operacija mora biti dovoljno jednostavna kako bi se neophodna oprema mogla dohvatiti brzo u teškim situacijama.

Fokus na osnovne stvari – ovo je način na koji se meki prtljag ekstremnog izdanja predstavlja. Kako je objasnio menadžer proizvoda Den Prum: ,,U ovim proizvodima, možete pronaći jedino delovi koji imaju jasno definisane prednosti.” Zahvaljujući ovom klasičnom pristupu koji prati formu na osnovu funkcije, meke torbe imaju privlačan tehnički izgled. Samim tim što funkcije sa vidljivim atributima odgovaraju ovim delovima, ovi delovi imaju dovoljno za primenu u teškim uslovima.

A osnovni i trajni utisak o novim proizvodima počinje sa samim osećajem. Ekstremno tehnička površina ne odaje samo utisak robustnosti već označava i izuzetnu snagu i dugotrajnost. Svi proizvodi prtljaga iz EKSTREMNOG izdanja su naprevljeni od troslojnog laminata koji spaja vodootponost sa abrazijom i otpornošću na cepanje ali ujedno daje i neophodnu krutost proizvodima.

Tekstilni materijal je robustno šiven, svi šavovi su pažlijvo zatvoreni. Džepovi visokog kvaliteta napravljeni sa kvalitetnim rajsferšlusima napredvljeni da ni pri jakoj kiši ne uđe voda. Vezivanje je podjednako lako kao i na ostavim modelima – čak i u najtežim off-road uslovima. Dodatna prednost: u poređenju sa krutim rešenjem pitanja prtljaga, rizik od povrede u slučaju pada je značajno smanjen.

Enterijer svih delova prtljaga u Ekstremnog izdaju je jarko žut. Naravno, žuta je bolja Touratech-a. Ali ovde takođe, ni jedan element nije bez funkcije. Jak kontrast boja čini nalaženje malih alata lakšim u poređenju sa ,,crnom rupom”.

Sa visoko funkcionalnim prtljagom Ekstremnog izdanja, avanturistički motocikli dobijaju savršen materijal za avanture koje mogu postati žilave.

Proizvodi iz Touratech Extrime edicije

Touratech EXTREME – ZEGA koferi

Touratech.rs koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima možete pročitati na stranici Polisa o privatnosti.